Naše usluge

img

Naše usluge

Protetika

Gubitak zuba je estetski, funkcionalni i socijalni hendikep, za djelomično i potpuno bezube pacijente. Cirkonij centar na osnovu dosadašnjeg iskustva, prateći suvremene trendove i u suradnji sa vodećim dental laboratorijima jamči najveću kvalitetu krunica, mostova i mobilnih proteza.

Implantati

Implantologija je jedna od specijalističkih grana stomatologije koja se bavi zamjenom izgubljenog prirodnog zuba umetanjem zubnog implantata unutar kosti donje ili gornje čeljusti.

Estetska stomatologija

Pogledajte što u našem centru možete poduzeti da uljepšate svoj osmijeh, povratite bjelinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lijep osmjeh pruža.

Estetika lica

U našem centru dobit ćete najsuvremenije usluge u kojima koristimo proizvode svjetski poznatih brendova. Vodi se neprekidnom željom za stalnim usavršavanjem kako bi bila u korak s aktualnim dostignućima i najnovijim trendovima. Svakom pacijentu pristupa individualno, prateći njegove želje i potrebe.

Konzervativa i endodoncija

Temelj stomatologije je liječenje zubi, a grana koja se time bavi, konzervativa, je temeljna grana. Cilj konzervative su zdravi, lijepi i funkcionalni zubi, što se postiže liječenjem i popravkom zuba, korijenskih kanala, ispunima i čišćenjem zubnog kamenca.

Parodontologija

Parodontologija je jedna od specijalističkih grana stomatologije koja se bavi liječenjem mekih (parodontne ligament i gingiva) i tvrdih (zubni cement i alveolarna kost) parodontnih tkiva koji okružuju zube i omogućuju njihovu stabilnost u zubnom luku.

Digitalna stomatologija

DIGITAL DENTAL PROJECT (DDP) je projekt uz pomoć kojega na potpuno predvidljiv način gradimo Vaš osmijeh.

Snimanje zuba

U našoj klinici, pružamo usluge snimanja cijele čeljusti (ORTOPAN). Ortopan je rendgenska snimka obiju čeljusti, tj. gornjeg i donjeg zubnog niza, dijela maxilarnih sinusa i temporomandibularnih zglobova.

Clear aligneri

Clear aligneri Prozirni aparatić za zube (Clear aligner) Savršeno ravni zubi važni su ne samo iz estetskih razloga, već i zbog kvalitetnije i pravilnije oralne higijene koja utječe na Vaše zdravlje. Jedan od najvažnijih koraka koji u većini slučajeva vodi do savršenog osmijeha je ortodontska terapija. Današnja tehnologija i digitalna dentalna medicina nudi najmoderniji i [...]

Dentalni turizam

Našim klijentima nudimo i mogućnost smještaja u gradu Splitu. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas.