Naše usluge

img

Naše usluge

Protetika

Gubitak zuba je estetski, funkcionalni i socijalni hendikep, za djelomično i potpuno bezube pacijente. Cirkonij centar na osnovu dosadašnjeg iskustva, prateći suvremene trendove i u suradnji sa vodećim dental laboratorijima jamči najveću kvalitetu krunica, mostova i mobilnih proteza.

Implantati

Implantologija je jedna od specijalističkih grana stomatologije koja se bavi zamjenom izgubljenog prirodnog zuba umetanjem zubnog implantata unutar kosti donje ili gornje čeljusti.

Estetska stomatologija

Pogledajte što u našem centru možete poduzeti da uljepšate svoj osmijeh, povratite bjelinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lijep osmjeh pruža.

Estetika lica

U našem centru dobit ćete najsuvremenije usluge u kojima koristimo proizvode svjetski poznatih brendova. Vodi se neprekidnom željom za stalnim usavršavanjem kako bi bila u korak s aktualnim dostignućima i najnovijim trendovima. Svakom pacijentu pristupa individualno, prateći njegove želje i potrebe.

Konzervativa i endodoncija

Temelj stomatologije je liječenje zubi, a grana koja se time bavi, konzervativa, je temeljna grana. Cilj konzervative su zdravi, lijepi i funkcionalni zubi, što se postiže liječenjem i popravkom zuba, korijenskih kanala, ispunima i čišćenjem zubnog kamenca.

Parodontologija

Parodontologija je jedna od specijalističkih grana stomatologije koja se bavi liječenjem mekih (parodontne ligament i gingiva) i tvrdih (zubni cement i alveolarna kost) parodontnih tkiva koji okružuju zube i omogućuju njihovu stabilnost u zubnom luku.

Digitalna stomatologija

DIGITAL DENTAL PROJECT (DDP) je projekt uz pomoć kojega na potpuno predvidljiv način gradimo Vaš osmijeh.

Oralna kirurgija

DIGITAL DENTAL PROJECT (DDP) je projekt uz pomoć kojega na potpuno predvidljiv način gradimo Vaš osmijeh.

Snimanje zuba

U našoj klinici, pružamo usluge snimanja cijele čeljusti (ORTOPAN). Ortopan je rendgenska snimka obiju čeljusti, tj. gornjeg i donjeg zubnog niza, dijela maxilarnih sinusa i temporomandibularnih zglobova.

Clear aligneri

Clear aligneri Prozirni aparatić za zube (Clear aligner) Savršeno ravni zubi važni su ne samo iz estetskih razloga, već i zbog kvalitetnije i pravilnije oralne higijene koja utječe na Vaše zdravlje. Jedan od najvažnijih koraka koji u većini slučajeva vodi do savršenog osmijeha je ortodontska terapija. Današnja tehnologija i digitalna dentalna medicina nudi najmoderniji i [...]

Dentalni turizam

Našim klijentima nudimo i mogućnost smještaja u gradu Splitu. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas.