Estetska stomatologija

img

Što možete učiniti da osvježite svoj osmjeh?

Vremenom zubi dobivaju tamne pigmente, troše se, na njima se rade razne intervencije, ugrađuje im se sve više ispuna, sve intenzivnije se skuplja zubni kamenac (parodontologija), da ne spominjemo gubitak zuba kao konačan negativan ishod. Postoji mnogo stvari koje možete poduzeti da uljepšate svoj osmijeh, povratite bjelinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lijep osmjeh pruža.

Zubna krunica

Krunice su fiksno-protetski nadomjesci s kojima estetski i funkcionalno nadomještamo krunu zuba. Izrada krunica jedan je od najčešćih zahvata u našoj klinici i izrađujemo ih uglavnom od cirkonija.

Zubne ljuskice

Veneers su tanke keramičke ljuskice koje se cementiraju na prednju površinu zuba. U minimalno brušenje (0.3-0.5 mm) cakline moguće je postići ljepšu boju zuba, promijeniti oblik ili zatvoriti razmake među zubima. Zbog minimalnog brušenja i vrlo prirodnog izgleda izvanredan su način za postizanje lijepog osmjeha.

Izbjeljivanje zubi

Suvremena stomatologija pacijentima nudi mogućnost da ostvare želju da imaju ljepše, svjetlije i sjajnije zube, te da izgledaju mlađe, zdravije i atraktivnije. Bijeljenje zuba predstavlja najmanje invazivnu metodu, prilikom koje se ne narušava zubno tkivo, a dobivaju se bjelji i svjetliji zubi.