Zubne ljuskice

img

Zubne ljuskice (veneers)

Beautiful,Face,Of,Young,Smiling,Brunette,Woman,With,Clean,Fresh

Veneers su tanke keramičke ljuskice koje se cementiraju na prednju površinu zuba. Keramičke fasete ili veneers (ljuskice za zube) su tanke, individualno izrađene ljuskice koje  prekrivaju prednji dio zuba korigirajući tako njegove nedostatke. Izrađuju se od potpune keramike, što im omogućuje da u potpunosti oponašaju prirodne zube. Uz minimalno brušenje (0.3-0.5 mm) cakline moguće je postići ljepšu boju zuba, promijeniti oblik ili zatvoriti razmake između zuba. Zbog minimalnog brušenja i vrlo prirodnog izgleda izvanredan su način za postizanje lijepog osmjeha.

Try,In,Procedure,Of,Dental,Ceramic,Veneers,For,Lower,Teeth

Izrađuju se od svjetlopropusne i transparentne keramike te je time omogućen u potpunosti prirodan i blistav osmijeh. Kada svjetlost dopre do zuba prolazi kroz caklinu do unutrašnje strukture zuba i time zubu daje prirodni sjaj. Replicirajući ovaj efekt keramička ljuskica pacijentu osigurava vedar i prirodan osmijeh.

Za ljuskice je dovoljno odstraniti minimalan sloj zubne cakline. (Najnoviji materijali imaju dovoljnu čvrstoću i otpornost da se ljuskice mogu  postavljati i na stražnje zube bez straha od eventualnih lomova i gubitka funkcije tako da se danas cijeli osmijeh može brzo, poštedno  i dugotrajno preoblikovati uporabom keramičkih ljuskica.

Dental,Esthetic,Ceramics,Laminated,Veneers

Dugoročna istraživanja su pokazala odlično očuvanje estetike, visoko zadovoljstvo pacijenata i odsutnost nepovoljnih utjecaja na gingivu. Otporne su na obojenja uzrokavana kavom, čajem i dimom cigareta. Kao alternativa mogu poslužiti i kod ortodoncije kada su prednji zubi blago nepravilno postavljeni ili ako postoji mali razmak između prednjih zuba.

Svakako preporučujemo konzultacije kako bi utvrdili jeste li kandidat za zubne ljuskice. Pregled obuhvaća dijagnozu svih vaših zubi. Nakon pregleda slijedi analiza i planiranje vašeg osmijeha.

Cjenik

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Potpuna cirkon krunica 2100 HRK (278,72 EUR)
Ljuskica 2300 HRK (305,26 EUR)
Profesionalno izbjeljivanje zuba IN OFFICE 1400 HRK (185,81 EUR)
Profesionalno izbjeljivanje zuba AT HOME 1600 HRK (212,36 EUR)

NAPOMENA:

* Ovisno o zahtjevnosti slučaja moguća je korekcija cijene
* Cijene se odnose na gotovinsko plaćanje, za kartično plaćanje cijena se uvećava za 5%